Underbar vårdag

Jag har suttit i vårsolen idag och njutit av att se dottern rida. Det gick väldigt bra. När vi kom in igen märkte jag att jag fått kyla i mig.

Jag känner direkt hur musklerna börjar vibrera. Jag har alltid svårt att hålla kroppstemperaturen jämn. Därför är det värme som gäller för att återställa temperaturen. När jag kom in gjorde vi en brasa och kröp upp i soffan. En stor kopp te och en varm filt.

Planera
Sitter och planerar den kommande veckan. Det blir en intensiv vecka där jag ska på två besök och berätta hur jag format mitt liv baserat på de anpassningar jag gjort. Det är alltid lika nervöst innan man vet vilka man ska möta. Denna vecka är det läkare en dag och patienter med anhöriga en dag. 

Min målsättning är alltid att försöka inspirera flera till att aktivt ta befäl över den tid man har. Kunna göra det man vill, kanske inte alltid samma vecka. Jag är både mamma, fru, patient och kontaktperson. Genom att planera avsatt tid för de olika delarna kan jag få ihop vardagen. 

Balans
Det är så jag kan få balans mellan vila och aktivitet. Det är nyckeln till att jag kan få mina dagar att rulla på, tack vare de som hjälper mig.

Hur får du balans i vardagen?


Först lägger lag in alla aktiviteter som händer under veckan. Sedan fördelar jag dem under veckans olika dagar. Därefter planerar jag dag för dag. Lär dig fler detaljer i inlägget ”räkna med livskvalitet ” Kalender från ”Daily greatness

Strålande veckoplanering med sol

Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar

Mest lästa