Tack, för allt❣️

Tack, för allt. Jag känner så väl igen mig i mycket av det du skriver. Vi delar mer än vi ser. Rädslan för att inte veta, inte veta vad som ska hända, inte veta vilka förutsättningar vi har på några års sikt.

Vi som har sällsynta bindvävssjukdomar syns inte. Vi har ingen gala, ändå bidrar vi stort till forskningen för sällsynta diagnoser.

Vi bemöts ofta med skepsis då få vet vad en sällsynt bindvävsdiagnos är. Kunskapsbristen är stor och långa utredningar på flera år är vanliga. Vi får ofta leva med fel diagnos och fel behandling i flera år innan vi får rätt diagnos. Fel som skapar stora slitningar och skador som inte läker ut.

Sällsynta diagnoser är först i världen med det unika konceptet att ha patientvägledare som en länk mellan patienten och läkare. Därför är jag ambassadör och kontaktperson. Att inte ge upp är viktigast, att aldrig sluta tro på medicinska framsteg och att aldrig sluta tro på oss själva. Du är läkare jag är patient, båda är vi en länk av den  genetiska kedjan och sitter i samma båt.

Det är dags nu, jag är sprängfylld av optimism inför att 2019 blir ett skördeår där vi ser framgångar genom att synas.

Din bok ”Den stora bilden” är en av de viktigaste böcker som någonsin skrivits. Något även recensenterna vittnar om. Du är en stor inspiration för oss andra. Du banar väg och visar att vi alla har rätten att leva, rätten att drömma, mot alla odds. Mitt mål är att få driva denna mening vidare. 


Du visar att kampen för ett meningsfullt liv inte är över, den har bara börjat. Meningen sitter i den styrka vi bär genom att hjälpa andra som sitter i samma båt. Du är läkare, jag är patient och vi sitter i samma båt.Min mission är att förbättra livskvaliteten för fler

Det är glädjen i de framsteg som sker som gör att jag brinner för mitt engagemang. Min mission är att förmedla livskvalitet, mot alla odds.

Vill du hjälpa mig vinna den kampen?


Jag gick vidare och är en av toppkandidaterna till Talarforums final. Hjälp mig bli 1 av de 3 bästa.

🍏 Rösta på mitt tal här och Dela vidare. Jag är en av dem som hamnat högt på listan.
Länk till röstningssidan på Talarforum.

https://www.talarforum.se/2019/talang/707/707/rosta.html?vid=DPTtAcKsJnI


Source error

Jag vill tacka alla som bidragit till att jag hamnat så högt på listan och samtidigt be om din hjälp att vinna finalen mot alla odds. Med din hjälp kan fler få en meningsfull tillvaro. Rösta på bidraget i denna länk. Tack, för din medverkan🌷

Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar