Lycka på idiotvis

Vad är sann lycka? När det man gör får dig att glömma allt.
Idag har jag tagit mig tid att skriva, skriva är det roligaste jag vet. Idag har jag skrivit om personlig utveckling och motivation. Som jag tidigare skrivit har jag mental träning som en del av vardagen.


Alla förändringar tar nio månader.
Jag lever utefter devisen att all förändring tar nio månader. Idag blev det att skriva om vart jag är om nio månader.
Min förhoppning är att jag nått min personliga målsättning om att träna tre gånger i veckan. Ha mer tid för att göra fler saker i vardagen.

Jag är inne i en skapande fas. För att kunna varva aktivitet med vila har jag börjat lyssna på ljudböcker. En annan del som ger mycket energi är att cyckla på motionscykel då förstås för att då går det att läsa eller lyssna på musik samtidigt.

Vet du vem du är?

DISA systemet har i flera år lärt många lära känna både sina lyckade sidor och egenskaper men även potentiella sidor får stort utrymme. Det kan ibland skilja sig hur man är beroende på vilket sammanhang man hamnar i, om man ex. är introvert i allmänna miljöer kan man vara extrovert i slutet sällskap. Villfarelsen att allt är svart eller vit stämmer inte. Som människa är man i ständig rörelse, ofta på flera nivåer samtidigt.


Boken ”omgiven av Idioter” skriven av Thomas Erikson. Han beskriver lättförståeligt hur olika egenskaper kan användas för att bekvämt orientera sig i en djungel av beteenden man kan stöta på i privatlivet, på arbetet och i andra sammanhang. Du får konkreta tips på hur du kan utveckla dina egna styrkor och kompensera svagheter som du upplever som jobbiga.Alla har de olika delarna i sig. Frågan är vilka av dem som dominerar och vilka egenskaper du vill utveckla. Man beaktar både sina lyckade och potentiella egenskaper och sidor.

Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar