Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter

Empowered women conference. En konferens som bjöd på fantastisk inspiration. Kvinnor behöver stötta varandra mer och inse att man oftare kompletterar varandra än konkurrerar med varandra.


Värdera dig själv högre 
Uppmuntra, ta plats och förverkliga dina drömmar var budskapet. Kvinnors största svaghet är att de värderar sig själva för lågt och vågar därför inte ta för sig.

Man behöver inte vara bufflig eller lägga till med manliga maner. Att hitta sig själv, sin identitet och passion leder till att förverkliga sin vision.


Sisters International
Att gå med i ett mentorprogram är det största steg jag gått i rätt riktning. Jag har funnit en mentor via organisationen Sisters International en organisation som jobbar med bistånd, främst med att hjälpa utsatta kvinnor och barn.


Intressanta föreläsare bjöd på kunskap och inspiration utifrån egna erfarenheter.

Min Mission & Vision

Jag började mina dagar som ”Mowgli i Djungelboken”, som hittebarn i Indien. Några månader gammal adopterades jag till Sverige och är uppväxt i Skåne.

Barnhemmet i Indien drivs fortfarande idag av ett antal drivna kvinnor. De har idag utökat med ytterligare några barnhem. Deras drivkraft har givit hundratals barn ett nytt hem och en framtid.

Jag har haft en bra uppväxt i Sverige och har alltid haft en passion för hjälpverksamhet och ett stort rättspatos, angelägen om att rättvisa ska skipas.

Min mission har så länge jag kan minnas varit att hjälpa utsatta att få den hjälp och det stöd de behöver. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Alla har rätten till stöd, hjälp, uppmuntran och tröst när de behöver det som mest. Jag har allt för många gånger upplevt att nödställdas största problem är att ingen lyssnar till deras behov i den situation de befinner sig i.

Jag har genom att vara kontaktperson fått förtroendet att bidra till en rättssäker hantering av beslut som sker mellan vård, myndigheter och försäkringsbolag i händelse av sjukdom eller skada.


Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar

Mest lästa