En hjälpreda i köket

Google Home, en ny stjärna på himlen för den som önskar lite hjälp i vardagen. Till följd av nedsatt funktion kan jag inte hantera alla saker i vardagen som jag behöver.

Jag är beroende av vilken dagsstatus jag har. Vädret är en faktor som påverkar hur jag planerar för dagen. Detta har gjort att jag satsar extra mycket på tekniska funktioner som kan kompensera vad jag behöver för en bra planering.


”Saker som att få dagens väder och kalender uppläst ditekt på morgonen är ett sätt för att jag ska kunna få en bra start på dagen”.


För fysiska moment har jag avlastning av assistent. Men för saker som jag vill göra själv har Google Home kommit ett steg närmare självständighet med vissa delar. Med hjälp av denna hub (Google Home) kan jag styra allt från kalender till lampor, tvättmaskin, handlarlistor, ringa upp personer direkt, skriva meddelanden, sms och mycket mer.

Google Home är en fantastisk hjälpreda för att klara några delar på egen hand som rör kommunikation och påminnelser.


Citronmaräng 

Idag tog jag fram ett recept på maränger. Jag sökte recept på maränger med citron. En nypa vaniljsocker förhöjer både smak och konsistens.En kopp Nespresso med citronmaräng är en del som jag räknar som vardagslycka.


Google Home 

Den som vet hur det är att lätt bli trött på att leta efter saker och söka information är väl medveten om hur mycket energi och kraft detta tar.


”Så här kan en väderpresentation låta. Detta kan vara ett sätt att minska den tid du lägger på att leta och söka vad du behöver”.


Source error


Nu finns den i Sverige, Google Home för ditt hem. Jag har provat den utifrån målsättningen att se om jag kan minska belastningen i vardagen så att min kapacitet används rätt.


Läs mer, få recensioner och tips från Mobile Swden.

Att göra vad man kan och ta hjälp med resterande del är en viktig del för att kunna behålla självkänslan. Det är lätt att fastna i vad man inte klarar av. 

Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar